Professional and reliable web hosting reviews and hosting guide. InMotion Reviews and testimonials customer ratings.

St. Eloi 2022


El Dissabte 26 de Novembre més de 200 persones dels tallers mecànics de Mataró i el Maresme es van reunir al Restaurant Turó del Sol de Sant Vicenç de Montalt per celebrar la festivitat de Sant Eloi. Com a novetat va ser al migdia i amb una fira d´expositors durant l´aperitiu.
Durant la jornada es va fer un reconeixement als propietaris de tallers que s´han jubilat aquests darrers dos anys i un reconeixement especial al soci fundador d´Atama en Paco del taller Juma, per la tasca realitzada tots aquests anys.
El president, Joan Alemany, va agraïr la presència del Sr. Celso Besolí i del Sr. Ramon Casas, president i secretari general del Gremi de Tallers de Barcelona; de la Sra. Roser Moré, presidenta de la Fagem; i dels companys David Homs i Roger Mir, president i membre de junta respectivament, de l´associació de tallers de la comarca d´Osona (Araco).

Donar les gràcies a totes les empreses de recanvis, proveïdors i altres serveis per la seva col·laboració que van fer que la jornada fos un èxit.

Els assistents al dinar van poder gaudir de l´actuació dels ballarins de l´escola de dansa La Nave de Mataró que van portar una adaptació de la peça amb la que van guanyar el campionat d´Espanya d´enguany en la categoria megacrew.

{{{"type":"anchor", "ring":"0", "page":"0"}}}