Professional and reliable web hosting reviews and hosting guide. InMotion Reviews and testimonials customer ratings.

Cursa Karts 2018

El passat dissabte dia 17 de Novembre es va celebrar la tradicional cursa de karts al kartòdrom de Lliçà de Vall.
Aquest any les estones de pluja van posar a prova la tècnica i les habilitats dels corredors.
El guanyador, per segon any consecutiu, va ser Víctor Jarque de Tecnocar Serveis.
Recanvis Gaudí va col·laborar amb un carro d´eines que es va sortejar entre els participants i que va ser per Premià Motors.

1:40.775

Crono Grup 2                       Semifinal Grup 2                  Final                 Final voltes competidor

Crono Grup 1                       Semifinal Grup 1                  Final mapa recorregut

{{{"type":"anchor", "ring":"0", "page":"0"}}}